Over ons 

Als producent van watchwinders hebben wij ruim 16 jaar ervaring. Deze ervaring zorgt ervoor dat wij kwalitatieve producten kunnen produceren met focus op gebruikersgemak, details en een betaalbare winkelverkoopprijs.

In de komende jaren willen wij ons netwerk van dealers en distributeurs vergroten en innoveren met nieuwe producten en technieken op gebied van watchwinders.

Wij produceren echter niet alleen voor consumenten die onze Benson Watchwinders via onze dealers kunnen aankopen. Ook produceren wij voor diverse horlogemerken en andere bedrijven doordat wij door onze ervaring, netwerk en kennis op gebied van watchwinders allerlei mogelijkheden bieden voor een uniek product. Een voorbeeld hiervan is het produceren van een “white-label” watchwinder voor een juwelier of ander bedrijf ter promotie, cadeau of als relatiegeschenk.

Benson Watchwinders in het kort

Het merk Benson Watchwinders bestaat ruim 16 jaar. In deze periode hebben wij ons toegelegd op het ontwerp en de productie van hoogwaardige watchwinders waarbij kwaliteit, functionaliteit, techniek en afwerking van een hoog niveau zijn.

Om een dergelijk niveau te bereiken controleren en selecteren wij streng. In de praktijk betekent dit dat wij het productieproces nauwlettend in de gaten houden door bijvoorbeeld bezoek te brengen aan de fabriek(en) en een strenge kwaliteitscontrole door derden voordat onze watchwinders op de markt worden gebracht. Ook worden alle Benson Watchwinders voor levering uitgebreid getest op functioneren en afwerking.

Technische innovaties zoals sterke Japanse motoren, LCD of touchscreen bediening, LED verlichting en automatische start/stop systemen zorgen ervoor dat Benson Watchwinders een unieke combinatie op gebied van kwaliteit en functionaliteit biedt.

Alle Benson Watchwinders worden individueel verpakt in een sterke kartonnen verpakking in combinatie met een handleiding en adapter. De garantie bedraagt 12 maanden en is geldig jegens alle fabrieksdefecten.

Inmiddels hebben ruim 4000 mensen in Nederland en België een Benson Watchwinder, bent u de volgende?

  • Kwalitatief hoogwaardige watchwinders
  • Ruim en divers assortiment
  • Geschikt voor alle automatische horloges
  • 12 maanden garantie
  • Levering uit voorraad
  • Optimale geografische dealer-verdeling
  • Interessante marges en aftersales van hoog niveau